Inici d’ estiu a la Garrotxa

Inici d' estiu a la Garrotxa

Inici d’ estiu a la Garrotxa

Amb l’estiu arriba la calor, i amb la calor les ganes de banyar-se. Amb tanta pluja el paisatge de La Garrotxa és el que atrau la gent a venir a passar uns dies a aquesta comarca i a gaudir-la.

Com que sembla que les pluges ens donen una mica de descans, hem inaugurat la temporada de piscina.

A l’estiu és el que més crida l’atenció dels clients, a part dels animals de la granja, als que també estic segura els encantaria un banyet de tant en tant (i ja ho feien els ànecs, que en quant ens despitaven ens els hi trobaven dintre, i els clients encantats!!). Arriben de fer una mica de turisme i de seguida van a la piscina a refrescar-se una mica i a treure’s de sobre la calor del dia.

Però vull aprofitar aquesta entrada per donar-vos a conèixer zones d’aigua on refrescar-se igualment i gaudir del paisatge al mateix temps, molt a prop d’Ombravella.

Podem anar a l’estany de Banyoles, situat a 13Km de Mieres, és una gran piscina natural on podem gaudir de l’aigua, banyar-nos, agafar una barca, o veure les competicions de rem que aquests dies s’estan celebrant.

Una altra opció és anar al riu, a Briolf,  fer una remullada. Queda a 1/4 d’hora de Mas Ombravella.

I l’opció que més ens agrada i de la que us deixo unes fotos és anar al Salt de Can Batlle (a 4Km de Mas Ombravella). Encara que pertany a una finca privada es pot visitar, gaudir de l’entorn i encara que l’aigua és ben freda ficar-se sota la cascada, és ideal!!!!

Related Posts