Apartaments

Mas Ombravella, Turisme de natura  i turisme familiar al teu abast

Apartaments-Mas-OmbravellaApartaments rurals a la Garrotxa

La casa pairal  de Mas Ombravella Turisme de natura de Mieres fou construïda l’any 1885 i restaurada completament el 2002 per destinar-la a allotjament de turisme rural a la Garrotxa.

El Mas Ombravella Turisme de natura és un edifici centeneri, desenvolupat en tres nivells, una planta semi-soterreda, antigament  destinada a estables, on es situa el celler, una sala diàfana destinada a jocs o per fer tallers,i el safareig; la planta noble, situada en un nivell de planta baixa alçada, on estan situats els 4 apartaments que tenen 1 o 2 habitacions i, disposen de sala d’estar-menjador, cuina, bany complert, calefacció, aire condicionat i televisió, amb una capacitat per a 12 persones, i una àmplia  sala comuna, ideal si venen grups i es lloga la casa sencera;i una planta sota coberta, antigament destinada a graner, on actualment vivim nosaltres.

Àmplia zona d’esbarjo exterior, amb diverses zones per a barbacoes, dues piscines i unes fantàstiques vistes de la Vall de Mieres i la Serra de Finestres.

Els apartaments tenen noms de volcans del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa : El Croscat, El Racó, El Montolivet i el Montsacopa