A la granja hi tenim gallines de diferents espècies, encara que tenen el seu propi galliner, volten tot el dia per la finca i es barregen amb tota la resta d’animals sense cap problema. A la nit es tanquen per evitar que qualsevol animalot salvatge els hi pugui fer mal. Podem anar al galliner i agafar els seus ous per consumir, posar-li a una gallina quan es quedi lloca perquè els covi, o bé agafar-los i posar-los a la incubadora, i després de 21 dies ja tindrem pollets!!!

També hi tenim oques, n’hi ha 5. Van començar tenint una, com es trobaba sola anava tot el dia darrera el ramat i semblaba una cabra més, però quan van arribar la resta es va ajuntar amb les de la seva espècie i tenen una ramat propi, que va amunt i avall tot el dia i fan tants Km con les ovelles i les cabres. Els hi encanta l’aigua i aprofiten qualsevol ocasió per poder remullar-se.

El Mistu és un yako que va venir ja de Barcelona amb nosaltres. Forma part de la granja i si estàs per fora la sentiràs a tota hora xiulant o fent un munt de sorolls imitant màquines, mòbils, despertadors… i amb molta sort la pots sentir parlar, perquè diu moltes coses, però és una mica vergonyosa. Encara que te nom de mascle és una femella, però con que ja venia amb aquest nom ja no li van voler canviar, i li van buscar un mascle perquè estigués més contenta, l’Antonio, però aquest és una mica salvatge i no fa més que cridar. No sabem si s’agraden gaire, encara no hem obtingut resultats.

I per últim tenim una parella de carolines.